Alegria de Sol Reiki & Coachingspraktijk

  • INCREASE FONT SIZE
  • DEFAULT FONT SIZE
  • DECREASE FONT SIZE

Workshops

E-mailadres Afdrukken PDF

ENERGY- WORKSHOP

DE KRACHT VAN WOORDEN . SPIRIT OF WORDS.

WOORDEN hebben hun eigen energie, gedachte woorden hebben nog meer eigen energie.

Wat je uitzend komt bij je terug. (Louise L. Hay). Het doordringen van ervaring achter onze woorden.

Creëer nieuwe Stemmingen met woorden. (NLP) Energy flows where attention goes.

Wat  zeggen wij eigenlijk uit met “onze woorden”? Hoe verwoorden we onze gedachtes en ervaringen? En wat bedoelen wij te zeggen? Hoezo begrijpen we elkaar soms niet, in eigen taal ? Wat voor betekenissen geven wij aan gehoorde of gesproken woorden? Hoe kunnen we met woorden stemmingen beïnvloeden? Wat zijn we gewend om te doen en willen wij dat eigenlijk ook zelf zo doen? Welke mogelijkheden biedt  de KRACHT VAN WOORDEN  u zelf? Het ervaren van de energie en energie die in onze woorden verborgen ligt. Een spannende, interactieve Zomerworkshop; doen, zien, horen en ervaren. Geïnteresseerd? Workshop organiseren voor het team, kennissen of spirituelle centras? Bel gerust voor een planning op maat:  06-34329664,

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

AFROCUBAN & African ENERGY DANS en meer

Laat je ontvoeren in de afro-cubaanse wereld van ritme en beweging.  Een ervaringen voor alle zintuigen. De eeuwenoude voetpassen en traditionele dansbewegingen brengen het lichaam en geest heel natuurlijk in verbinding en hebben allemaal unieke energieën. Voor de een is het dans, voor de ander energie en voor de andere lichaamsbewustzijn. Orisha-dansen kwamen oorspronkelijk vanuit West-Afrika (Yoruba’s )naar Cuba en Latijnamerika waar de dansen nieuwe vormen kregen. Deze specifieke ritmes, zang en dans werden oorspronkelijk gebruikt om natuurenergieën voor ceremonieën of feesten op te roepen. En tegenwoordig noemt men de dansen afro-folklore. In de workshop komen ook moderne ritmen voor zodat het een bijzondere, afwisselend krachtige en plezierige ervaring voor u wordt. Speciale danservaring of talent is niet nodig. Iedereen kan bewegen. Grijp je kans, deze workshop vind alleen 2x per jaar in Nederland plaats, daarnaast kan je Alegria De Sol Afro-workshops alleen in Havanna meemaken.

PROGRAMMA :Afro- bewegingsmeditatie,warming up o.a. Nigeriaanse pasjes,

verschillende Orishapassen; voeten,romp, armen en hoofd;

kennismaking Afro Cubaans-ritme en pasjes folclorico (oa. rumba, congo)en kleine slot choreo waarin de passen terugkomen.

Boeking kan voor Feesten, spirituelle Centras, cursus van 4-6 weken en voor teambuilding.

 

REIKI 1  opleiding

Datum: juli, augustus, september Tijd : Zaterdag 11.00- 16.00u (uitloop 16.30u) en Zondag 12.00-17.00

 

Locatie: Zaandam

Pauze : 13.30-14.00 uur Lunch (incl.)

Reiki 1 altijd al zelf willen leren?

Grijp je laatste kans in 2015 en meld je nog aan voor de traditionele Reiki 1 opleiding na USUI in Zaandam.Voor iedereen die  Reiki-ervaringen wil verdiepen, wil groeien, Reiki voor eigen gezondheid en welzijn gebruiken, Processen in eigen handen wil nemen, of Reikbeoefenaar wil worden. Reiki staat voor energie en voor verrijking , in welke vormen is individueel van een ieder zelf afhankelijk. Reiki Usui wordt gedurende 1 weekend in een aaneengesloten lesvorm gegeven. U leert alles over de uitgangspunten en toepassingsmogelijkheden, geschiedenis,  traditionele Reiki Usui methode voor zelfbehandeling en behandelen derden. U oefent alle basisposities op elkaar. Op de tweede dag ontvangt u bovendien de afstemming op de energie in de vorm van de traditionele Reiki 1 inwijding en het Certificaat.

Diverse toepassingsmogelijkheden van Reiki:

-lichamelijk:  rust, ontspanning, het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam

-mentaal:  innerlijke rust, meer inzicht, meer concentratie en positief denken

-emotioneel:  Reiki geven aan blokkades, zelfacceptatie en persoonlijke ontwikkeling

-spiritueel:  Reiki als methode voor meditatie, transformatie en je intuïtieve bewustzijn vergroten. Doorgeven, ontvangen.

*Reiki werkt altijd, men weet alleen niet van tevoren hoe of waar… dit is het mooie van Reiki ervaren of geven* (zitaat Reikimasters Nederlof/Buis)

Volgende Inschrijfgegevens zijn nodig voor uw Factuur en Certificaat:

naam , geboorte datum, adres, telefoonnummer,email , korte motivatie, wens of Reiki-ervaring). Kleine Letters: binnen 1 week ontvangt u van mij een inschrijvingsbevestiging en het factuur.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INFO Afrocuban & Yoruba Dance

Traditioneel Orishas dans kwam via Westafrika Yorubaland (Nigeria, Benin) naar Cuba. De muziek met trommels en zang

zorgen voor een natuurlijke bewegingsdrang. De stappen en bewegingen zijn traditioneel en vast gelegd, heel aards en

hebben speciale betekenis en veel energie. Het is een boeiende en krachtige ervaring met en op een speciale ritme van de traditionele Battas Drums. Speciale danservaring of talent is niet nodig. Iedereen kan bewegen.

Workshops (va 4pers.) of priveles Afrocuban Dans , Body Afro-meditatie wordt georganiseerd op aanvraag Boek en Bel 06-40248305 https://www.facebook.com/britta.bomball mail via contactformulier op deze website.l.

videolesson: http://youtu.be/tbEzFwDK6J8 Elegua Ogunhttp://youtu.be/S3NSrp45DYs , Afrochoreo https://www.youtube.com/watch?

.-----------------------------------------------------------

 

Interactieve Lezingen

Bewust-woord-ing of  De kracht van woorden

Het indrukwekkende werk met energie en speciaal met woorden is een manier om gezondheid, healing, successen, verandering, dromen waarmaken, te bevorderen. Woorden zijn energie.
Wat zenden wij nu eigenlijk uit met onze woorden? Hoe komen wij erachter wat we uitzenden en bedoelen? Hoe komt het dat wij soms niet goed begrepen worden terwijl we een taal spreken? Wat voor betekenissen geven wij aan woorden? Hoe kunnen we bewust ons leven beïnvloeden met woorden? Misschien is nu het juiste moment om erbij stil te staan, te onderzoeken of uit te proberen wat er nog meer kan dan wat we gewend zijn om te doen. Hoe kan men met woorden allerlei stemmingen oproepen of beïnvloeden? Welke mogelijkheden biedt het gebruiken van de KRACHT VAN WOORDEN (NLP)voor u? Het ervaren van energie die in onze woorden verborgen ligt is een onderdeel van deze interactieve workshop.

Boeken van een lezing in overleg mogelijk .


 

Laatst aangepast op woensdag, 25 april 2018 21:02