Alegria de Sol Reiki & Coachingspraktijk

  • INCREASE FONT SIZE
  • DEFAULT FONT SIZE
  • DECREASE FONT SIZE

Workshops

E-mailadres Afdrukken PDF

AFRO/CUBAN DANS EN BODYWORK

AFRO DANSEND ENERGIEK DOOR DE WISSEL VAN DE JAREN

ENERGIE NODIG?

TAKE A BREAK EN GA OP REIS MET DE AFRO BODYWORK EN DANSWORKHOP. LAAT JE MEENEMEN MET DE AFRIKAANSE, AFROCUBAANSE MUZIEK EN LEER JE LICHAAM OPNIEUW KENNEN; LAAT HEM BEWEGEN EN PLEZIER MAKEN. ENERGIEK DOOR ALLE WISSELINGEN IN HET LEVEN.

DEZE WORKSHOP GEEFT JOU BEWEGINGEN MEE DIE BLIJ KUNNEN MAKEN, KRACHT KUNNEN GEVEN OF JE TOT RUST LATEN KOMEN. LAAD JE BATTERIJ OP OF TREK DE OUDE STEKKER ERUIT EN PROBEER WAT NIEUWS: AFRO/CUBAN DANS EN BODYWORK BIJVOORBEELD. DANSTALENT OF ERVARING ZIJN NIET NODIG; IEDEREEN IS WELKOM.

Meenemen: jezelf; soeple kleding en handdoek. Wij dansen zonder schoenen ( indien gewenst neem je antislip sokken mee )

Programma: Bewegingsmeditatie, Afro Warming up, Afro energie dans, Cooling down

Duur: 1.5h    Prijs: 20euro (incl. Energy Shot: Water/Fris/Müslireep)

Volgende workshop: 10 juli 2022

Tijd: 12.30 -14.00 uur

Locatie: Driehuis, Driehuizerkerkweg 34 A, 1985 EL

Aanmelding: 06-34329664 app je Naam en Emailadres  en ontvang het inschrijfformulier per mail

Bewust bewegen door traditionele Afro-Dans met veel energie,

Laat je ontvoeren in de afro wereld vol ervaringen voor alle zintuigen met ritme en beweging. De eeuwenoude voetpassen en traditionele dansbewegingen brengen het lichaam en geest heel natuurlijk in verbinding, hebben speciale betekenis en unieke energieën.

Een boeiende en krachtige ervaring met veel plezier en ritmes. Voor de een is het dans, voor een ander energie en beweging. Traditionele Orisha - Dansen kwamen oorspronkelijk vanuit Yorubaland (Nigeria, Benin, Togo). Afrikaanse priesters\medicijnvrouwen gebruiken deze ritmes, zang en dans om bepaalde natuurenergieën voor ceremonieën of feesten te roepen of te eren. Door de slavernij werd deze traditie naar Cuba en Latijn Amerika gebracht, waar zang en dans van generatie naar generatie overlevert werden en daardoor ook uniek veranderden tot heden. Afrofolklore.

Maar in de workshop komen ook bewegingen uit Ghana, Senegal en moderne ritmes voor, zodat het een afwisselende, krachtige en plezierige ervaring voor iedereen blijft. Speciale danservaring en talent zijn niet nodig. Iedereen kan bewegen! Het is een bijzondere ervaring met weinig woorden en heel veel plezier. Nieuwsgierig geworden? Meld je aan en let´s move.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

ENERGY- WORKSHOP

DE KRACHT VAN WOORDEN . SPIRIT OF WORDS.

WOORDEN hebben hun eigen energie, gedachte woorden hebben nog meer eigen energie.

Wat je uitzend komt bij je terug. (Louise L. Hay). Het doordringen van ervaring achter onze woorden.

Creëer nieuwe Stemmingen met woorden. (NLP) Energy flows where attention goes.

Wat  zeggen wij eigenlijk uit met “onze woorden”? Hoe verwoorden we onze gedachtes en ervaringen? En wat bedoelen wij te zeggen? Hoezo begrijpen we elkaar soms niet, in eigen taal ? Wat voor betekenissen geven wij aan gehoorde of gesproken woorden? Hoe kunnen we met woorden stemmingen beïnvloeden? Wat zijn we gewend om te doen en willen wij dat eigenlijk ook zelf zo doen? Welke mogelijkheden biedt  de KRACHT VAN WOORDEN  u zelf? Het ervaren van de energie en energie die in onze woorden verborgen ligt. Een spannende, interactieve Zomerworkshop; doen, zien, horen en ervaren. Geïnteresseerd? Workshop organiseren voor het team, kennissen of spirituelle centras? Bel gerust voor een planning op maat:  06-34329664,

 

 

Interactieve Lezingen : Bewust-woord-ing , De kracht van woorden

Het indrukwekkende werk met energie en speciaal met woorden is een manier om gezondheid, healing, successen, verandering, dromen waarmaken, te bevorderen. Woorden zijn energie.
Wat zenden wij nu eigenlijk uit met onze woorden? Hoe komen wij erachter wat we uitzenden en bedoelen? Hoe komt het dat wij soms niet goed begrepen worden terwijl we een taal spreken? Wat voor betekenissen geven wij aan woorden? Hoe kunnen we bewust ons leven beïnvloeden met woorden? Misschien is nu het juiste moment om erbij stil te staan, te onderzoeken of uit te proberen wat er nog meer kan dan wat we gewend zijn om te doen. Hoe kan men met woorden allerlei stemmingen oproepen of beïnvloeden? Welke mogelijkheden biedt het gebruiken van de KRACHT VAN WOORDEN (NLP)voor u? Het ervaren van energie die in onze woorden verborgen ligt is een onderdeel van deze interactieve workshop.

Boeken van een lezing in overleg mogelijk .


 

Laatst aangepast op woensdag, 18 mei 2022 17:36