Alegria de Sol Reiki & Coachingspraktijk

  • INCREASE FONT SIZE
  • DEFAULT FONT SIZE
  • DECREASE FONT SIZE

Massage

E-mailadres Afdrukken PDF

Alegria de Sol biedt U verschillende Massages ter ontspanning voor kleine prijs een groot effect!

Reiki- Massage

een unieke combinatie van diepgaande ontspanning en healing tot manueel spierwerk. Deze combinatie is door alegria de sol ontwikkeld en zou men een keer moeten uitproberen, het effekt is geweldig. 30 minuten Reikibehandelingi (behandeling in 7 posities) wordt afgewisseld met 25 minuten massage van rug, armen, Hand en voeten. Uiteraard worden de gebruikte etherische biologische olien special voor u gemengt. Een Aromaverstuiver zorgt voor aromatherapeutische effecten in de behandelruimte.

Massages

De spieren worden op een zachte en tegelijk energieke manier losgemaakt. Doordat spanningen en druk verminderen, komt er letterlijk en figuurlijk "ruimte" vrij in uw lichaam. Deze ruimte brengt welzijn, ontspanning en meer bewegingsvrijheid. Massages hebben een reinigend effect op het lichaam en de doorbloeding wordt gestimuleerd om het lichaam optimaal te kunnen ontspannen of helpen te herstellen.

De toegepaste massage technieken zijn voornamelijk oosters georiënteerd (technieken uit Tunesië ,Egypte,Thailand).
Ayurvedische thai massage en Voetreflexologie ,en behandeling van drukpunten met stokjes behoren tot het speciale behandelingsaanbod.
Een ontspanningsmassage van hoofd, rug en armen, benen van 40-60 minuten behoort tot het standaard aanbod.
Aromatherapie

Ik werk met zelf samengestelde en op u wens afgestemde biologische etherische oliën met een basisolie van  amandel of teunisbloem.
Tijdens de ontspanningsmassage kunt u genieten van de etherische oliën in een ioniserende verstuiver, dit werkt helend op ademwegen en stemmingen.
U kunt ook vers gemixt en persoonlijk op uw afgestemd massage of badolie kopen 3ml tot 5 ml olie zijn vooraadig.
Een Aromatherapie Consult voor inwendig gebruik van biologisch etherische olien ter genezing van fysieke klachten kunt u op afspraak ontvangen. Het consult duurt 15-20 min.

 

 

Laatst aangepast op zondag, 10 juni 2018 20:30