Alegria de Sol Reiki & Coachingspraktijk

  • INCREASE FONT SIZE
  • DEFAULT FONT SIZE
  • DECREASE FONT SIZE
Wat heeft Alegria de sol te bieden...

Alegria de Sol biedt verschillende vormen van behandeling. Elk van deze is te combineren met de ander naar gelang behoefte. Weet u nog niet zeker waar u het meest baat bij zal hebben? Tijdens de intake zal met u worden ingegaan op uw persoonlijke situatie en wensen zodat er samen gekozen kan worden voor de behandeling die het beste bij u past.Workshops

E-mailadres Afdrukken PDF

ENERGY- WORKSHOP (zomer 2017)

DE KRACHT VAN WOORDEN . SPIRIT OF WORDS. WOORDEN hebben hun eigen energie, gedachte woorden hebben nog meer eigen energie.

Wat je uitzend komt bij je terug. (Louise L. Hay) . Het doordringen van ervaring achter onze woorden. Creëer nieuwe Stemmingen met woorden. (NLP) Energy flows where attention goes.

Wat  zeggen wij eigenlijk uit met “onze woorden”? Hoe verwoorden we onze gedachtes en ervaringen? En wat bedoelen wij te zeggen? Hoezo begrijpen we elkaar soms niet, in eigen taal ? Wat voor betekenissen geven wij aan gehoorde of gesproken woorden? Hoe kunnen we met woorden stemmingen beïnvloeden? Wat zijn we gewend om te doen en willen wij dat eigenlijk ook zelf zo doen? Welke mogelijkheden biedt  de KRACHT VAN WOORDEN  u zelf? Het ervaren van de energie en energie die in onze woorden verborgen ligt. Een spannende, interactieve Zomerworkshop; doen, zien, horen en ervaren. Zin in ? Nieuwsgierig? Geïnteresseerd? Meld je aan:  06-34329664, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. vol=vol

Zaterdag 2.9. 2017   van   15-18 uur ;  Locatie:  Yurtlife Zaandam, Cornelis van Uitgeeststraat 2B 1508EH Zaandam, Spiegelzaal

Investering: 25 Euro = Zomer aanbieding (incl. Oefeningen, Sapjes, NLP Meditatie) vol=vol

Sluitingsdatum Aanmelding: 15.8.2017, Aanmelding: via 06-34329664 mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. vermeldt  Naam, Email en telefoonnummer. U ontvangt dan het inschrijfformulier met routebeschrijving en Factuur/betalingsgegevens.

 

 

 

AFROCUBAN & African ENERGY DANS en meer

13 december 2015 Afro Energy-bodywork nog even lekker bewegen voor de kerstJ 1.5uur Kuba-afro-feeling in ZAANDAM: 16 december 2015 Afro- feeling in Vijfhuizen !

Laat je ontvoeren in de afro-cubaanse wereld van ritme en beweging.  Een ervaringen voor alle zintuigen. De eeuwenoude voetpassen en traditionele dansbewegingen brengen het lichaam en geest heel natuurlijk in verbinding en hebben allemaal unieke energieën. Voor de een is het dans, voor de ander energie en voor de andere lichaamsbewustzijn. Orisha-dansen kwamen oorspronkelijk vanuit West-Afrika (Yoruba’s )naar Cuba en Latijnamerika waar de dansen nieuwe vormen kregen. Deze specifieke ritmes, zang en dans werden oorspronkelijk gebruikt om natuurenergieën voor ceremonieën of feesten op te roepen. En tegenwoordig noemt men de dansen afro-folklore. In de workshop komen ook moderne ritmen voor zodat het een bijzondere, afwisselend krachtige en plezierige ervaring voor u wordt. Speciale danservaring of talent is niet nodig. Iedereen kan bewegen. Grijp je kans, deze workshop vind alleen 2x per jaar in Nederland plaats, daarnaast kan je Alegria De Sol Afro-workshops alleen in Havanna meemaken.

PROGRAMMA :Afro- bewegingsmeditatie,warming up o.a. Nigeriaanse pasjes,

verschillende Orishapassen; voeten,romp, armen en hoofd;

kennismaking Afro Cubaans-ritme en pasjes folclorico (oa. rumba, congo)en kleine slot choreo waarin de passen terugkomen.

13 december  2015      1.5 uur 15-16.30 uur Zaandam

KOSTEN: 15€ incl.btw Met aanbetaling van 10€ (of volledig) 2weken voor workshop begin.

ANMELDING & INFORMATIE :

(deelname alleen via vooraanmelding  per mail Britta Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ADRES: Yurtlife , Cornelis van Uitgeeststraat 3, 1hg 1508 EG Zaandam ingang Danszaal om de hoek.

 

REIKI 1  opleiding

Datum: 19 december -20 december 2015Tijd : Zaterdag 11.00- 16.00u (uitloop 16.30u) en Zondag 12.00-17.00

 

Locatie: Zuidervaart 88,  1504 BE Zaandam

Pauze : 13.30-14.00 uur Lunch (incl.)

Kosten: Reiki 1 ; 2daagse opleiding, Les en oefenmateriaal, Certificaat , Lunch

Deelname 125€ p.P.;  laag inkomensprijs 110€  (aantoonbaar )

Reiki 1 altijd al willen leren? Grijp je laatste kans in 2015 en meld je nog aan voor de traditionele Reiki 1 opleiding na USUI in Zaandam.Voor iedereen die  Reiki-ervaringen wil verdiepen, wil groeien, Reiki voor eigen gezondheid en welzijn gebruiken, Processen in eigen handen wil nemen, of Reikbeoefenaar wil worden. Reiki staat voor energie en voor verrijking , in welke vormen is individueel van een ieder zelf afhankelijk. Reiki Usui wordt gedurende 1 weekend in een aaneengesloten lesvorm gegeven. U leert alles over de uitgangspunten en toepassingsmogelijkheden, geschiedenis,  traditionele Reiki Usui methode voor zelfbehandeling en behandelen derden. U oefent alle basisposities op elkaar. Op de tweede dag ontvangt u bovendien de afstemming op de energie in de vorm van de traditionele Reiki 1 inwijding en het Certificaat.

Diverse toepassingsmogelijkheden van Reiki:

-lichamelijk:  rust, ontspanning, het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam

-mentaal:  innerlijke rust, meer inzicht, meer concentratie en positief denken

-emotioneel:  Reiki geven aan blokkades, zelfacceptatie en persoonlijke ontwikkeling

-spiritueel:  Reiki als methode voor meditatie, transformatie en je intuïtieve bewustzijn vergroten. Doorgeven, ontvangen.

*Reiki werkt altijd, men weet alleen niet van tevoren hoe of waar… dit is het mooie van Reiki ervaren of geven* (zitaat Reikimasters Nederlof/Buis)

Betalingen en aanmeldingen:

U kunt zich inschrijven voor Reiki1 opleiding van 20 oktober 2015 t/m 25 november 2015. Inschrijvingen aub. uitsluitend schriftelijk per email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of  via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Facebook aanmeldingen worden alleen via privébericht met volledige gegevens vermeldingen verwerkt.

Volgende Inschrijfgegevens zijn nodig voor uw Factuur en Certificaat:

naam , geboorte datum, adres, telefoonnummer,email , korte motivatie, wens of Reiki-ervaring). Kleine Letters: binnen 1 week ontvangt u van mij een inschrijvingsbevestiging en het factuur.

4 weken voor cursusbegin moet de Opleiding via Bankoverschrijvingen betaald worden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INFO Afrocuban & Yoruba Dance

Traditioneel Orishas dans kwam via Westafrika Yorubaland (Nigeria, Benin) naar Cuba. De muziek met trommels en zang

zorgen voor een natuurlijke bewegingsdrang. De stappen en bewegingen zijn traditioneel en vast gelegd, heel aards en

hebben speciale betekenis en veel energie. Het is een boeiende en krachtige ervaring met en op een speciale ritme van de traditionele Battas Drums. Speciale danservaring of talent is niet nodig. Iedereen kan bewegen.

Workshops (va 4pers.) of priveles Afrocuban Dans , Body Afro-meditatie wordt georganiseerd op aanvraag Boek en Bel 06-40248305 https://www.facebook.com/britta.bomball mail via contactformulier op deze website.l. videolesson: http://youtu.be/tbEzFwDK6J8 Elegua Ogunhttp://youtu.be/S3NSrp45DYs , Afrochoreo https://www.youtube.com/watch?

.-----------------------------------------------------------

Bewust-woord-ing of  De kracht van woorden

Het indrukwekkende werk met energie en speciaal met woorden is een manier om gezondheid, healing, successen, verandering, dromen waarmaken, te bevorderen. Woorden zijn energie.
Wat zenden wij nu eigenlijk uit met onze woorden? Hoe komen wij erachter wat we uitzenden en bedoelen? Hoe komt het dat wij soms niet goed begrepen worden terwijl we een taal spreken? Wat voor betekenissen geven wij aan woorden? Hoe kunnen we bewust ons leven beïnvloeden met woorden? Misschien is nu het juiste moment om erbij stil te staan, te onderzoeken of uit te proberen wat er nog meer kan dan wat we gewend zijn om te doen. Hoe kan men met woorden allerlei stemmingen oproepen of beïnvloeden? Welke mogelijkheden biedt het gebruiken van de KRACHT VAN WOORDEN (NLP)voor u? Het ervaren van energie die in onze woorden verborgen ligt is een onderdeel van deze interactieve workshop.


 

Laatst aangepast op donderdag, 29 juni 2017 14:07
 

Reiki

E-mailadres Afdrukken PDF

Reiki Usui Shiki Ryoho Reiki behandelingen

Deutsch , siehe unten.

NL: REIKI is Japans en betekend REI= licht en KI= kracht ,Kracht van de Zon (universele levensenergie). Met weinig middelen veel bereiken is de kracht van de natuurgeneeskunde. Reiki is een energiebehandeling die voor iedereen toegankelijk is en waarin het lichaam en geest als een geheel worden beschouwt. Mikao Usui heeft deze natuurlijke genezingstechniek tijdens zijn reis door de hele wereld ontwikkeld. Reiki werkt diepgaand en vindt altijd haar eigen weg. De traditionele Usui energiebehandeling verwijderd blokkades en herstelt de balans.Onze eigen herstellende krachten worden geactiveerd en brengen het genezende proces op gang. Reiki zorgt bijvoorbeeld voor:

- minderen of herstellen van chronische lichaamspijn, rugpijn, nekpijn, hoofdpijn , inwendige pijn, slijtage

- verbeterd bewegingsmogelijkheden, bij stijfheid, verkrampingen, vergroeiingen, Atritis,      reuma, botbreuken of slijtage

- verminderd Burn-out klachten; geeft rust, ontspanning, energie, verbeterd concentratie,

- verminderd Stress en Angsten, helpt te focusseren

- Overgangsproblemen worden verminderd of verdwijnen

- verlichting en herstel na chemokuur of bestraling, (goed effect tov. bijwerkingen)

- werkt klacht verminderend bij niet aangeboren Allergieën, niet aangeboren Astma

- heeft positieve effecten op Diabetes en Osteoporose

- psychische dis-balans , depressieve fases, Rouw en Traumaverwerking, Hyperactiviteit of overmatige alertheid

Algemene informatie :

Voor een langdurige heling zijn vaak 2 a 3 dan een Reikibehandeling nodig. onderhoudende behandelingen zorgen vervolgens voor een stabilisatie van het proces. Lichte klachten kunnen vaak al met een enkele behandeling verholpen worden. De behandeling vindt gekleed plaats, op een behandeltafel of op een stoel.Tijdens de behandeling worden handen enkele minuten op verschillende energiepunten van  het lichaam geplaatst, op wens kan energie ook zonder aanraking doorgegeven worden.

Reiki sluit nooit een bezoek bij een reguliere arts uit. Er bestaat geen garantie voor totale genezing voor niemand, Alegria de Sol is niet aansprakelijk voor onvervulde wensen. Alegria  de sol garandeert een professionele en betrouwbare werkwijze. Het blijft altijd verbazingwekkend hoe uniek en krachtig de Reikiwerking is, ongeacht of diegene men behandeld erin geloofd of niet. In onderzoeken zijn de energiestromingen aangetoond en heeft men een herstel ondersteunende werking bevestigt. Ook al is niet geheel verklaarbaar hoe het precies werkt, zeker is dat het werkt op unieke manier.

Deutsch

Reikibehandlungen

Die Bezeichnung Reiki ist japanisch. `Rei` steht für universell, allumfassend, spirituell und `Ki` für Energie, Kraft. Man kann Reiki übersetzten als universelle Lebensenergie oder spirituelle Luft). Mit wenig Mitteln viel erreichen, dies ist die Stärke der Naturenergie.

Reiki ist eine Energiebehandlung und für jeden zugänglich. Der Körper wird als Einheit betrachtet. Körper und Geist werden als “Ganzes” und miteinander verbunden gesehen. Mikao Usui hat diese natürliche Heiltechnik während einer Reise durch die Welt und 21 Tägiger Meditation entwickelt. Anfänglich wurde Reiki ausschließlich in Japan praktiziert. Es gab dort seit 1932 Reiki-Kliniken, die der Usui Nachfolger Hayashi (Chirurg, später Großmeister Reiki) aufbaute. Erst seit 1988 werden außerhalb der 22 Reikimaster Aliance neue Reikimaster eingeweiht. Seit 1884 wurde Reiki in den Niederlanden bekannt. Reiki wirkt tiefgehend und findet ihren eigenen Weg. Während der Behandlung beseitigt Energie die Blockaden die sich im Körper oder Mental aufgebaut haben, zum Beispiel in Form von Krankheiten, Unwohlsein, Unruhe und Spannungen. Körpereigene Heilkräfte werden durch die Behandlung aktiviert und stimulieren Heilungsprozesse aller Art.

Reiki wird mit guten Resultaten angewendet bei verschiedensten Gesundheitlichen Problemen, z.B:

Chronischen Schmerzen und Bewegungseinschränkungen aller Art. Muskuläre Verkrampfungen, Steifheit, Arthritis, Arthrose, Rheuma, Diabetes, Osteoporose, Burn out, Stressbeschwerden, Verletzungen (nach medizinischer Erstversorgung). Chronische Erkrankungen (als Ergänzung zur Schulmedizinischen Behandlung), Schlafbeschwerden und Menopause, nicht angeborene Allergien und Asthmatische Beschwerden. Hyperaktivität, übermäßige Wachsamkeit oder Passivität.Reiki verhilft zu: tieferen Entspannung, Ruhe, Verbesserung der Konzentration und Fokussierung, Balance, Verarbeitung Trauerprozesse, bei der Verarbeitung von Traumas ,

Allgemeine Informationen:

Für erstmalige Behandlung und langjährigen Effekt sind oft 2bis 3 Behandlungen notwendig, die in geringen Abständen hintereinander gegeben werden. Später können Behandlungen zur Stabilisierung oder Unterstützung dienen. Die Behandlung wird auf einem Massagetisch mit Kleidung ausgeführt und dauert 1 Stunde. Insgesamt rechnet man für einen Termin 1.5 Stunden. Während der Behandlung werde die Hände einige Minuten auf unterschiedliche Energiepunkte des Körpers gelegt. Auf dem Bauch und Rücken liegend.

Reiki schließt nie einen regulären Arztbesuch aus, es ist ein Miteinander, Schulmedizin und Alternative oder Natürliche Heilkunde. Es gibt keine Garantie für eine ausnahmslose Heilung für jedermann. Energieströme sind abhängig von der jeweiligen Offenheit und Zugänglichkeit des Körpers und Geistes. Alegria de Sol gibt Ihnen allerdings die Garantie immer Professionell und mit vollem Einsatz jede Behandlung nach Usui Shiki Ryoho durch zu führen.

Kräfte bündeln, Blockaden aufheben und strömen der Energie, zusammengefasst dies steht kurz für die natürliche Heilmethode Reiki Usui Shiki Ryoho.

Erfahrungsberichte zu Reikibehandlungen http://diensten-vakmensen.marktplaats.nl/a/diensten-en-vakmensen/welzijn-overige/51209-alegria-de-sol.html#reviews-list

Laatst aangepast op donderdag, 29 juni 2017 14:09
 

Cuba, Kuba special

E-mailadres Afdrukken PDF

Buchveröffentlichung "Kuba-Mein K(r)ampf " voraussichtlich 2018.Bleiben Sie neugierig! Reiseblogs Cuba sind wöchentlich zu lesen auf aventoura.de (siehe links) .


ENERGY TRAVEL; ENERGIEREISEN:
Reikiopleiding 1 en 2 , Reikibehandlungen und Massage programm, Natuur en kennismaking traditionele afrocubaanse-tradities , Cursus na wens , Mediaties.
in Combinatie met Strandvakantie, Natuur of  Kultuurvakantie of rondreis. of individueel georganiseerd of in samenwerking met Aventoura.de
ENERGY TRAVEL; ENERGIEREISEN:Reikiausbildungen 1 und 2, Reikibehandelprogramm, Massagen, Natur und kennenlernen der Afrokubanischen Traditionen.
Diesen Bildungs und Heilurlaub können Sie
in kombination mit Strand und Natururlaub, Kultururlaub oder Rundreisen erleben. Individueel organisiert oder in zusammenarbeit mit Aventoura.de


https://www.aventoura.de/ziel/cuba/reiseblog/
Laatst aangepast op maandag, 26 juni 2017 20:23
 

Reiki 1; 2 Cursus

E-mailadres Afdrukken PDF

Britta Lisa Bomball

Reikiopleidingen Reiki Cursus

Deutsch , siehe unten

NL: Voor iedereen die Reiki-ervaringen wil verdiepen, wil groeien, Reiki voor eigen gezondheid en welzijn gebruiken, Processen in eigen handen wil nemen, of Reikbeoefenaar wil worden. Reiki staat voor energie en voor verrijking , in welke vormen is individueel van een ieder zelf afhankelijk.De opleiding duurt 2 dagen.

Dag1: Basistheorie, geschiedenis, traditionele Reiki Usui methode voor zelfbehandeling en behandelen derden.Focus, oefenen zelf en op elkaar.

Dag2: Herhaling Basispsoities, Focus, Inwijding en het Certificaat, oefenen.

Diverse toepassingsmogelijkheden van Reiki:

-lichamelijk: rust, ontspanning, het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam

-mentaal: innerlijke rust, meer inzicht, meer concentratie en positief denken

-emotioneel: Reiki geven aan blokkades, zelfacceptatie en persoonlijke ontwikkeling

-spiritueel: Reiki als methode voor meditatie, transformatie en je intuïtieve bewustzijn vergroten. Doorgeven, ontvangen.

*Reiki werkt altijd, men weet alleen niet van tevoren hoe of waar… dit is het mooie van Reiki ervaren of geven* (citaat Reikimasters Nederlof/Buis)

Reiki opleiding worden in kleine groepen of individueel gegeven. Opleidingen: Juni/Juli/Augustus en December Zaandam (NL) Utrecht (NL). In januar-juni en august-november in Havanna (Cuba).

Hiervoor kunt u zich aanmelden via contactformulier of email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Deutsch

Reiki Ausbildung und Einweihung

Für jeden der Reiki Erfahrungen vertiefen, sich weiter entwickeln möchte, sich in Energie-Arbeit festigen will oder es für die eigene Gesundheit tun möchte kann Reiki Grad 1 erhalten und erlernen. Reiki steht für jeden offen. Man benötigt keine speziellen Talente oder spirituelle Anlagen.

Reiki 1.Grad sorgt für eine Öffnung zu den natürlichen Reikikanalen und für ein `erwachen` des Bewusstsein, körperlich und mental. Der 1 Grad bietet natürlich auch die Möglichkeit später auch Reiki 2.Grad zu erlernen, um selber als Reiki Practitioner zu arbeiten oder einfach den nächsten Schritt im Energieprozess zu gehen.

REIKI 1

Usui Methode Basispositionen, Behandlungsformen, Usui Ethik, Geschichtliche Grundlagen.

Tag1: Unterricht Reiki Basiswissen geprägt, Focusübung, üben der Basispositionen und Selbstbehandlung, Behandlung anderer.

Tag2: Usui Ethik, Wiederholung der Basispositionen, Focusübung, Einweihung, Zertifikat und Reiki durchgeben nach Einweihung.

REIKI 2

Ebenfalls 2 Tage

1. Tag Wiederholung Reiki 1, basiswissen 2, Symbolik, Übungen.

2. Tag zusammenhänge Körperzonen, tiefere Bedeutung Behandelposition und Blockaden, Beschwerden und Abstandbehandlung üben. Einweihung und Zertifikat.

3. Für beide Ausbildungen gibt es nach 21 Tagen oder mehreren Monaten einen Wiederholungstag (3Stunden) an dem Erfahrungen ausgetauscht werden können, Basismethodik wiederholt wird und neue traditionelle Reiki Übungen mitgegeben werden.

Verschiedene Nutzungsmöglichkeiten von Reiki:

Körper: Ruhe, Blockaden lösen, Entspannung, stimulieren der körpereigenen Selbstheilungskräfte

Mental: innere Ruhe, Blockaden lösen, Einsichten, erhöhte Konzentrationsfähigkeit, positiver

Emotional: Blockaden lösen, Selbstakzeptanz erhöhen, persönliche Entwicklung

Spirituell: Reiki als Methode der Mediation, Transformation, erweitern des Intuitiven Bewusstseins , weitergeben und empfangen.

Reiki Ausbildungen werden in  kleinen Gruppen oder individuell gegeben.Ausbildungen: Juni/Juli/August und Dezember in Zaandam (NL) und Utrecht (NL). Im Januar-Juni en August-November in Havanna (Cuba). Hiervoor kunt u zich aanmelden via contactformulier of: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Laatst aangepast op donderdag, 29 juni 2017 14:08
 

Massage

E-mailadres Afdrukken PDF

Alegria de Sol biedt U verschillende Massages ter ontspanning

De spieren worden op een zachte en tegelijk energieke manier losgemaakt. Doordat spanningen en druk verminderen, komt er letterlijk en figuurlijk "ruimte" vrij in uw lichaam. Deze ruimte brengt welzijn, ontspanning en meer bewegingsvrijheid. Massages hebben een reinigend effect op het lichaam en de doorbloeding wordt gestimuleerd om het lichaam optimaal te kunnen ontspannen of helpen te herstellen.

De toegepaste massage technieken zijn voornamelijk oosters georiënteerd en vanuit osteopathie (technieken uit Tunesië ,Egypte,Thailand). Ayurvedische thai massage en Voetreflexologie ,en behandeling van drukpunten met stokjes behoren tot het speciale behandelingsaanbod.
Een ontspanningsmassage van hoofd, rug en armen van 30 minuten behoort tot het standaard aanbod.
Ik werk met zelf samengestelde en op u wens afgestemde biologische etherische oliën met een basisolie van  jojoba, amandel of teunisbloem.
Tijdens de ontspanningsmassage kunt u genieten van de etherische oliën in een ioniserende verstuiver, dit werkt helend op ademwegen en stemmingen.

Het is een aanrader om mijn speciale ontspanningscombinatie uit te proberen:
Reiki (verkorte behandeling in 7 posities)  en een rug-, hand-, en voet-massage gedurende 1uur.

 

 

Laatst aangepast op woensdag, 06 augustus 2014 07:36
 


Pagina 1 van 2